Laddar upp

Efter en väldigt lugn morgon med tvätten så har jag nu laddat upp ordentligt inför att fixa installationen av alla de  roliga nya delar som jag köpte till min lagrings server. Främst är det dokumentation som jag gått igenom och i vilken ordning saker och ting skall göras. Först är det själva installationen av operativsystemet, sen följer lagringsdisken och de tjänster som skall aktiveras på den. Både låter och är relativt okomplicerat, men det tar tid och det gäller samtidigt att hålla tungan rätt i mun. Inte så att jag vill göra om detta flera gånger. När jag väl gått igenom dessa steg så skall jag ha ungefär 4 TB lagringsutrymme tillgängligt i nätverket, något som kanske fördubblas inom kort.

Så då blir frågan vad man skall lagra på så mycket utrymme. Narturligtvis är det samtliga bilder av LOL Catz som finns på nätet. Vad annars???