Tillbaka i verkligheten

Om man vill kalla den så. Tillbaka i Luleå är jag i alla fall efter en händelselös flygtur. Börjar bli lite som att sätta sig på bussen varje morgon eller liknande, för det är snabbt in på planet, i med propparna i öronen, upp med huvan, på med nackkudden och somna innan de ens påbörjat “säkerhetsdemonstrationen”. Sover numera nästan hela resan…

Idag blir en relativt lugn dag. Skall gå på en visning ikväll bara för att fortsätta letandet på nytt boende. Får se vad det blir, då det har varit så pass många budgivningar där jag antingen inte har velat gå högre eller som senast där mäklaren/säljaren hade orealistiska höga förhoppningar om priset. Annars så skall det börja tittas på mitt nya lagringssystem för data. Just nu har jag 7 TB med hårddiskar framför mig som skall bli något i slutändan, exakt hur vet jag ännu inte för det funderas fortfarande på hur jag vill ha det. Men att det blir Meganördigt är helt garanterat. Kanske det slutar med att jag köper 6 TB till bara för att fylla upp datorn till max. Tror det räcker ett tag i alla fall.