Överlastad

Väldigt mycket att göra på väldigt kort tid de senaste dagarna. Många blev “överraskade” med en massa uppgifter inför nästa vecka, vilket har gjort att det jag måste göra har ökat enormt. Allt detta har tyvärr gjort att jag inte har kunnat komma iväg ens en andra gång till simhallen, och det har blivit många sena kvällar. Har dock lagt in om en veckas fri då jag tar ut övertidstimmar, men även att semestern nu är fastslagen. Känns riktigt härligt faktiskt. Lite övertid sparar jag till hösten för att ta ut då.

När jag kommer hem blir det nog ett 4 månaders kort på stil, för nu blir det mer tid hemma och det är faktiskt värt det att åtminstone kunna träna ordentligt när jag är hemma. För här uppe blir det inte tid till det helt enkelt. Har några ideer om hur det skall kunna lösas, men det är ännu väldigt lösa sådana.

Det blev inget lägenhetsköp denna gång i heller. Inte för att det var någon som budade över, för jag var den enda budgivaren. Dock så ville köparen ha ett orealistiskt högt pris, och för att inte använda för starka ord så är denna mäklare i mina ögon en riktig po-po head. Som tur är finns det en massa andra intressanta objekt ute just nu, så man får se vad det blir.