Halva resan avklarad

Då är man snabbt halvvägs igen. Typ. Beroende på hur man räknar. Precis som tidigare rotationer går tiden väldigt snabbt, även om man får väldigt mycket gjort. Fortfarande är det lite kaosartat, men förhoppningsvis så släpper det i slutet av denna vecka. Nästa rotation kommer jag åter igen vara helt ensam metallurg på plats, men som tur är skall vi under halva den tiden ha ett storstopp som jag hoppas på kommer att hjälpa till att minska den långa lista med saker jag har kvar att göra sedan flera månader tillbaka.

På lägenhetsfronten händer det väldigt lite. Mäklaren/säljaren verkar inte kunna bestämma sig, och jag börjar bli lite lätt otålig måste jag säga. Det har kommit ut objekt som till viss del är mer intressanta än detta. Så vi får se vad som händer helt enkelt.