Gick inte…

Det blev en dag som jag minimerade min övertid, och det var igår. Ikväll så blev det att vara på verket hela vägen till kl 19 för att ett filter åter igen bestämde sig för att bli lite kinkigt och hålla på. Det som dock verkar fungera rätt bra är att börja en timme senare än vad jag brukar, så ikväll ställer jag officiellt om väckarklockan till 05:30 för att vara på jobb kl 06:30.

Igår blev det att ta sig till simhallen och det blev 1000m simmat, även om det var i mindre kortare 50m stötar. Kom efter 500m fram till varför det kändes så extremt tungt att simma när jag tidigare kunde klara 3000m på en timme utan att ens börja svetta. Det är mina stackars armmuskler som har blivit svaga, för tekniken sitter fortfarande i ryggmärgen men musklerna klarar just nu inte av den. Så ett härligt träningspass igår. Skall försöka komma iväg ytterligare 5 gånger denna rotation.

Efter träningen så somnade man väldigt gott, och sov som en sten. I alla fall till kl 01:30 då någon idiot bestämde sig för att rosta bröd till nivån: “väldigt bränt”. Brandlarmet gick i hela baracken, och det var inte en liten pipande sak direkt som satte igång. I varje rum på 10 m2 finns en detektor OCH larmsystem som låter nog för att endast ha en i ett helt hus. Så abrupt väckning var det där mitt i natten. Tog väl endast en 4-5 minuter så var det tystat, men pulsen och förvirringen var ju minst sagt hög där i några sekunder. Får hoppas att jag slipper det inatt.