In your face!

Jag visste det! Nu är det vetenskapligt bevisat. Te är bäst.

http://www.idg.se/2.1085/1.371710/en-kopp-te-gor-dig-battre-pa-jobbet

Att den publicerats i vad som bäst kan beskrivas som IT-världens svar på de vetenskapliga tidskrifterna Aftonbladet och Expressen, gör det lite tvivelaktigt. Och skall man vara väldigt petig så är det bättre än att inte dricka något alls. Kaffe kan ha samma effekt, eller ett glas med vatten. Men nu fokuserar vi på sensations journalistik och säger att te är bäst när du jobbar för det gör dig bättre än alla andra.

Annars så är jag tillbaka i Kirkenes och jobbar. Denna rotation skall jag genomföra ett experiment. Jag skall inte jobba någon övertid, eller rättare sagt. Jag skall endast jobba 30 minuter övertid på morgonen, och gå hem vid 17:30 som det är tänkt bara för att se vad som händer och hur mycket jag hinner med att göra. Kommer att bli väldigt intressant.