Kroppen vet

Kroppen börjar komma in i “jobb mode” nu känner jag. Dels för att det är dags att hoppa på ett flygplan imorgon igen, men även att jag idag vaknade strax efter kl 5 trots att jag inte somnade förrän strax efter kl 12. Så med stor sannolikhet så blir det en tupplur i soffan idag. Det känns dock skönt att komma tillbaka, för jag är ordentligt utvilad. Lyckades totalt koppla bort jobbet under dessa två veckor, och det har gjort att jag för första gången sedan jag började i september har varit helt utvilad. Så det tog ett halvt år att komma in i rutinen, för det har nu gått 6 månader sedan jag började jobba åt Sydvaranger Gruve AS.

Tiden går bra snabbt ibland.

Väntar fortfarande på besked på mitt bud, och då jag var på mäklaren igår så försöker han få tag i det enda par som var på söndagsvisningen för att se om de vill lägga ett bud. Spontant så låter det inte som att de vill återkomma, så nu försöker han väl hitta så många nya som det bara går då det endast är jag som lagt ett bud, och det ligger under vad som är begärt. Så det blir ett telefonsamtal igen ikväll till mäklaren för sedan åker jag ju iväg i två veckor, och det kan hända en hel del på två veckor när det gäller nya lägenheter.