Spridda skurar

Det blev inget lägenhetsköp denna gången heller. Det var endast jag och en budgivare till kvar, men de bjöd hela tiden över och priset blev så pass högt att det inte var värt det. Budgeten sprack ordentligt med andra ord. Så det är bara att vänta på nästa. Förhoppningsvis så dyker det upp fler nu på våren.

Årets “frosseri” i semlor är även avklarat, med de flesta serverade på tv-måndagen som var. Gott, men nu gäller det att åter hålla i dieten så vikten inte ökar. Då jag har väldigt mycket mandelmassa kvar så lär det bli ett, kanske två, satser vetebullar för nästa måndag.

Måste dock hitta på något att göra nu i dagarna, då jag i söndags klarade Metroid: Other M. Som tur är har jag kvar lite på Star Craft 2 som det dock var ett bra tag sedan jag spelade. Kanske våga sig ut på nätet, eller bara fortsätta spela små skirmishes mot datorn.