Lugn kväll

Fick en riktigt lugn kväll igår med två filmer och lite serier. Är nu ikapp med alla serier jag följer, så nu är det bara den eviga väntan på att nya avsnitt skall dyka upp. Var nära att ladda ner en hel drös med serier som jag inte följer längre, men jag lyckades hålla emot. Det blev två perfekta filmer istället. Megamind och RED. Två filmer som snabbt hamnade på min “att köpa lista”, speciellt Megamind. Svårt att beskriva just den filmen i ord, så det får bli ett av mina favoritklipp istället från den filmen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JQJJjcrwXQE[/youtube]

Notera att musiken inte är tillagd i efterhand.

Nu börjar dock den hårdvara jag har i form av diskar och så ge upp, så dagen kommer troligen att bli en orntlig inventering av vad jag har och hur jag vill ha det i fortsättningen. Skulle vara lite surt om de ger upp precis nu när jag har planerat lite uppgraderingar *ta i trä*.