Ny solig dag

Livet bara rullar på, och nu är jag åter igen på gång och bjuder på en annan lägenhet. Den på kallkällan tappade sin, skall vi säga lyster, när det dök upp en på Boströmska Gärdan. Mycket trevligare lägenhet sett ut planlösning och hur mycket man måste renovera. Så just nu väntas det lite lätt nervöst, då säljarna uppenbarligen “snabbt” vill knyta samman affären så de har en köpare. Min förhoppning är att inget mer bud kommer in och att jag då på måndag skriver på köpekontraktet. Skulle vara sååå härligt.

Men tills dess så är det rast/vila som gäller. Slappar hemma med tvätten nu på morgonen, och sen skall det väl hittas på en massa tokigheter. Exakt vad dessa är vet jag inte, men det brukar lösa sig på något sätt.

Har även hittat en ny bakgrundsbild som i mitt tycke faktiskt är så perfekt för mig som det kan bli.