Snabbt gick det

Jag vet inte riktig vad som hände, men nu är det helt plötsligt dagen innan hemresa. Faktiskt endast 12 timmar kvar sedan börjar färden mot flygplatsen, och det känns väldigt konstigt. Hur kan två veckor gå så pass snabbt. Tyckte att det var nyss som jag påbörjade denna rotation.

Känns väldigt kluvet att lämna just nu för att på lördag så kommer det en båt som det har producerats en massa tonnage till och nu rullar det på som bara den utan större bekymmer(ta i trä). Dock skall det bli skönt att komma hem till en bredare säng och en dusch som har mer än 3 minuter med varmvatten. Det rum jag fick denna gång har en något defekt varmvattenberedare, vilket tillsammans med att det har varit mellan 25-35 kulegrader har gjort att jag har frusit konstant dessa två veckorna.

Så man kan ställa sig frågan hur det kan kännas som att det har gått snabbt. Kallt och fruset. Brukar vara ett recept på att det skall gå långsamt.