Jo, jag lever

Ett tag sedan jag skrev här, då tiden har gått åt att jobba nästan lite väl mycket känner jag ibland. Har kommit fram till att jobba som både senior metallurg och metallurg samtidigt är ungefär 1000 gånger jobbigare än att jobba 5,5 vecka i sträck. Är helt slut på kvällarna, och det blir även en eller två power naps på 5 minuter under dagen. Men nu är det endast 3 hela dagar kvar + halvdagen innan hemresan.

Jobbet flyter dock på väldigt bra just nu och jag har när man tittar tillbaka på det lyckats slutföra en stor mängd med projekt. Dock är det väldigt mycket kvar, speciellt som har med excel att göra. Som tur är kan jag ta med de filerna ner på riggen och ligga och småpula med dem. Börjar bli skrämmande duktig på att få excel att bete sig som en orntlig (nytt norskt ord) databas.

Det har inte blivit någon motion alls denna rotation här uppe, även om badbyxor & handduk är med. Får se om jag hinner iväg imorgon eller på tisdag för jag har något ont i ryggen som skulle behöva lite tid i en bubbelpool. Och en rejält varm dusch då varmvattenberedaren på rummet inte fungerar helt okej och ger varmvatten i ca 3 minuter.