Produktiv dag

Som vanligt på helgerna har jag varit extremt produktiv, även om jag inte riktigt hunnit med allt som jag hade planerat. Det är ju lite dubbelarbete just nu som både Plant metallurgist(min tjänst) och Senior metallurgist(B’s tjänst). Det där med att inte jobba övertid har redan fallerat med rejält med timmar redan efter 3 dagar. Få se till så det inte blir så väldigt många fler.

Idag var det nog den konstigaste maten jag någonsin fått. Inte för att jag aldrig har ätit det, men det serverades taco’s här på riggen idag. Helt utan några som helst tillbehör. Köttfärs & tacoskal. Ingen salsa, yoghurt mm till, utan bara detta rent av. Den andra rätten var risgrynsgröt. Nog för att jag gillar båda, men som middag var det extremt torftigt. Men det värsta är att imorgon så blir det ingen frukost. Något ljushuvud har “flyttat” den så på söndagar serveras den numera mellan kl 7-10. Typ när nattskiftet sover och dagsskiftet redan har börjat. Det blir att maila imorgon, för varför skall man servera frukost när ingen kommer att kunna äta den eller vara vaken??? Ibland blir man bara väldigt konfunderad av vad som rör sig i skallen på Albatros(norges svar på Sodexo).

Nu blir det snart sova, för nätet laggar något extremt idag. Svårt att använda youtube, för alla filmer och serier som jag tog med på den externa disken har jag redan sett minst 30 gånger….