Listan blir bara längre

Man jobbar och man jobbar och man jobbar. Oavsett hur mycket man jobbar så blir listan bara längre och längre. Inte så farligt skulle man kunna tro egentligen, men när de saker som trillar bort från listan är enkla och extremt komplicerade saker tillkommer så blir det väldigt mycket mera. Just nu så är det så mycket att jag faktiskt inte har riktigt bra koll på exakt hur mycket det egentligen är. Men en sak i taget så brukar det lösa sig. Nu är jag i alla fall ikapp vad som sker.

Lägenheten som jag lade ett bud på är en invecklad historia just nu. Då samtliga bud utom mitt föll igenom, så är det en extra visning av den på söndag. Säljaren vill visst ha bra betalt, så man får väl se vad som händer. Just nu så känns det bara allmänt löjligt, och jag hoppas att det inte blir någon mer som nappar på lägenheten så att säljaren accepterar mitt bud. Skulle vara härligt att skriva kontrakt direkt när jag är tillbaka i Luleå igen.

Mathållningen går sådär. Det stora problemet är att glassen är tillbaka och det är lite svårt att hålla sig ifrån den. Lite jävlar anmana är det som behövs just nu. Imorgon skall jag försöka ut och promenera en 30 minuter mitt på dagen för att få se solen lite och kanske ta några bilder.