Första dagen avklarad

Lite lätt panik blev det i morse när jag upptäckte att jag inte hade någon dator. Letade i alla skrymslen och vrår efter den, men kunde ej hitta den. Det blev att för tillfället nyttja den dator som står i konferensrummet och där är inte det smidigaste stället att arbeta på. Närmare halv åtta så kröp det fram att min dator hade fått en ny ägare och att jag/vi skulle få en ny stationär dator, dock så var det helt missat att hämta ut den så jag hade något att arbeta på. Efter mycket krånglande så är den på plats, och den kör Windows 7. Så jag är väldigt kornfundersam och har noll koll på saker och ting. Har dock lyckats lägga till de program som jag måste ha, men utöver det så är det fortfarande ett mörker.

Denna rotation är jag även helt ensam som metallurg, då B är i Kina. Jag kommer att träffa honom de sista 4 timmarna innan jag skall åka hem igen, så det är massor med saker som skall göras. Listan blev snabbt väldigt lång. Längre än vad jag egentligen hinner med under dessa två veckor, men det måste bli gjort helt enkelt då övertid är “tillåtet”. Förhoppningsvis så löser sig många saker redan imorgon då det i vissa fall endast är ett telefonsamtal eller två som måste göras.