Hobby

Då har man fått sova, vila och lite festande i lördags för att vinka av A som flyttar till fjollträsk (eller Stockholm om man vill vara politiskt korrekt). Lördagen efter vägning och fram till festligheterna gick mest ut på att sova och spela Metroid: Other M. Till en början så var jag inte eld och lågor över hur det nya spelsystemet är konstruerat, men ju mer man spelar desto intressantare blir det. Det är definitivt något nytt. En väldigt bra blandning mellan ett rent platformspel och ett first person shooter. Gillar det stark.

Igår så var det sova länge. Eller lite längre än vanligt för jag var på visning av en lägenhet igår. Tyvärr är det rätt mycket arbete med att byta ut samtliga ytskikt i hela lägenheten, så det är försiktig budgivning som gäller när det startar. Allt utom golvet i hall och kök måste fixas till, främst för att de nuvarande ägarna har förstört mycket genom “renoveringsförsök”. Som tur är (eller hur man vill kalla det) är det mest tid som krävs och inte högar med pengar för att fixa till det, och om jag vinner budgivningen så går det att ha ett rum “tomt” för renovering tills det är färdigt. Det är ju en stor 3:a som det handlar om. Kan nog bli rätt fint när det blir klart, men innan man går händelserna i förväg så behöver jag vinna budgivningen. Och att den inte springer iväg i ett vansinnigt pris som den inte är värd…

Något jag upptäckt igår och skall försöka komma tillbaka idag med är min programmering. Har inte skrivit en rad med kod på 6 månader, och jag återupptäckte att när jag höll på lite går att det är extremt avslappnade. Samt det undviker att jag går till kylen och tittar bara för att jag har lite lätt tråkigt. Jag har några funderingar på intressanta projekt, men det gäller att få det att fungera också rent tidsmässigt. Vill ju inte påbörja ett mastodontprojekt direkt.