Vägning vecka 3

Dags att bekänna färg igen…

  • BMI: 35.03 (33.90)
  • Vikt: 108.5 (105.0 kg)
  • Wii ålder: 32 år (31 – 37 – 41)

Så sex veckor senare, efter jul och nyårs maten samt konstant jobb och för mycket gottande i Kirkenes så är det uppåt som gäller på vågen. 3,5 kg uppåt för att vara lite mer exakt. Inte dåligt när man tänker på omständigheterna, men samtidigt så är det ju inte bra på något sätt. Har alltså ökat ungefär 8 kg sedan i somras, och den trenden måste vändas snarast.

Jag har en bra matrutin i Kirkenes, men det gäller att hålla hårt vid den(något jag inte har gjort alltid). Men att röra på sig är även viktigt så från idag och framöver så är det dels ett litet eget hopkok av pilates/core varje morgon samt jag skall ut och gå minst 30 minuter varje dag. Inte direkt hårdträning, men det gäller ju främst att få rutin i något som jag kan göra både hemma och på jobbet.