Äntligen hemma

Nu har jag varit hemma i lite mer än 24 timmar, och det är väldigt väldigt skönt skall jag säga. Även om det än så länge har varit en lång dag med mycket som har hänt, så är det inte lika tröttsamt som att jobba. Det har främst tvättats bort det skitiga som fanns i resväskan, så nu är allt rent igen. Nästan allt i alla fall. Det är en maskin som jag inte hann med. Fick även hämtat och uthämtat mitt loot som jag har väntat på sedan september från Play.com. Ibland är de väldigt långsamma, och ibland så skickar de lätt trasiga saker. Som tur var, är det endast en yttre papp förpackning som har fått sig en törn och inte innehållet. Så vad var mitt loot då? Jo. Säsong 1-4 av Doctor Who, hela Farscape serien inkl Peacekeeper War och två spel för min Wii. En bild säger ju kanske lite mer, så här är en.

The loot

Mycket nöjd är jag just nu. Imorgon kanske det blir lite spelande eller DVD tittande. Jag börjar även bli något bättre med att hantera kameran jag har fått låna, och bilderna blir sakta bättre och bättre. Motiven är kanske inte de mest livliga och samma gång på gång, men man lär sig något nytt för varje gång. Här är senaste uppsättningen med bilder som jag tycker blev okej.