Snart klart

Nu är det snart dags. Endast tre arbetsdagar kvar. Idag var dock en hård dag, då jag vaknade med en rejäl huvudvärk som tvingade hem mig redan kl 15. Fast vid den tiden så hade jag redan jobbat 9,5 timme, så i den normala världen var arbetsdagen definitivt redan klar. Det visade sig dock att jag endast behövde sova, då det blev en sen kväll på verket igår. Imorgon så påbörjar jag den stora dokumentationen(tm) som måste göras innan jag åker, och det är väldigt mycket som måste skrivas. Ibland är det lite trist att sitta fastkedjad vid datorn, men som tur är när tristessen slår till som värst kan man alltid gå ut i verket och spola rent på något ställe eller kanske städa lite.

Har fått en massa frågor om vad jag nu skall göra när jag är ledig och det enda jag kommer på i dagsläget är: sova. Eller rättare sagt, kunna sova på morgonen hela vägen fram till lunch. Minst. Det sagt, så kommer det vara väldigt trevligt att träffa alla i Luleå igen, och jag gissar att det blir mer än en kväll med evenemang. Speciellt tv-måndag som jag nog har saknat mest.

2 comments

  • Stina on January 17, 2011 at 17:11

  Berättade för E att du snart skulle komma hem, då lyste hon upp och så: “Då ska jag o Linus spela hoppa-gubbe”! =D

  • Linus on January 17, 2011 at 21:06
   Author

  Klart att det skall spelas hoppa-gubbe 🙂

Comments have been disabled.