Nedräkningen har börjat

Imorgon så börjar den riktiga nedräkningen för denna fem och en halv vecka långa stint. Sista onsdagen(borträknat det jag gör innan flyget går) görs imorgon och nu börjar faktiskt längtan att komma hem krypa fram. Nog för att det är extremt roligt att kunna vara här och göra mitt jobb, men det är lite slitsamt i längden att jobba så pass mycket. Trodde att jag kom ihåg det från min tid på Kåren, men minnet är ibland väldigt kort.

Beroende på hur man ser det, så har det gått väldigt bra. Mycket har blivit gjort, även om det återstår en hel del innan jag kan släppa allt för denna omgång. Främst är det dokumentation och sådant som måste skrivas, men även excel filer som jag har påbörjat ändringar i som måste färdigställas. Och det måste göras innan fredag. För måndag nästa vecka är full upp med möten (som vanligt) och tisdagen så är det utbildning. Så det är lite pressat schema de sista dagarna innan jag hoppar på flyget.