Saknat mig?

Nej, jag har inte varit “elak” och stängt ner bloggen eller något sådant. Det var ett haveri på Ludd som tillfälligt tvingade oss(eller de som är i Luleå) att stänga ner maskiner då det blev för varmt i datorhallen. Allt detta då kylan havererade, vilket är lite ironiskt.

Annars så jobbar jag på som bara den. Det vill säga när jag inte blir hemskickad från jobbet för att vila. Något som har hänt två gånger denna vecka. Nu när jag har varit här i fyra veckor, så känns det definitivt inte som det. Tiden har gått något enormt fort med massor med saker att göra. Och tyvärr även en massa övertid. Övertid är ju lika med pengar, men nu har jag faktiskt nått gränsen där det är roligt att jobba över och jag vill istället hem och sova.

Nu blir det snart att sova för idag, då jag har hela helgen på mig att hitta på diverse tokigheter på jobbet…