Linser och träning

Det dök upp ett litet problem kan vi kalla det för några dagar sedan. Jag öppnade den andra asken med endagslinser som jag har med mig och upptäckte att jag hade tagit med mig fel ask. Den innehöll endast hälften, då jag hade fått halva den som provask. Så jag skulle sakna närmare 15 linser mot vad jag behövde. Så det blev att bege sig ner på stan idag och som tur är hade en butik 20 linser av rätt storlek och styrka hemma. Så där hade man lite tur.

Mindre tur, om man skall kalla det så, hade jag igår när jag för andra gången denna rotation var iväg och tränade. Denna gång så fanns det faktiskt möjlighet att simma ordentliga längden utan att behöva stanna. Dock blev den glädjen kortvarig då jag efter endast 500 m var helt död i överkroppen. Väldigt nedslående så jag tidigare kunde ta 2-3000 meter på en timme utan att börja svettas, och att jag ett flertalet gånger simmat 10.000+ meter på en och samma gång. Men det är bara att fortsätta och se om det blir bättre. Lite bubbelpools badande blev det som “tröst”.

Arbetet går annars på i en snabb takt. Julen han passera utan att jag knappt märkte den och att det nya året rusar mot en ännu snabbare märks endast om man faktiskt kollar på datumet. Idag gjorde jag även något nytt. Jag lade min första beställning, för företagets räkning, där summan var över 1 miljon norska kronor. Inte ofta man får spendera så pass mycket på ett bräde. Speciellt inte när man kommit på idén endast 3 timmar tidigare…