Lite lätt segt

Idag var en sån där dag då allt började perfekt med massor med möjligheter. Dessa byttes dock snabbt ut mot massor med svårigheter. Ingen bra dag med andra ord för produktionen. Jag fick dock en sak gjord som jag hade tänkt göra, ställa in våra knusar. Då jag fick rycka in i kontrollrummet under 10 av dagen 13 arbetade timmar och endast knusarna gick så hade jag god tid på mig att fixa och dona. Prövetagning pågår under kvällen, och förhoppningsvis så får vi ett väldigt mycket bättre resultat imorgon.

Imorgon blir det nog även en halv dag för mig. Eller i alla fall en något kortare än vanligt, då jag dels behöver köpa lite tvättmedel och sånt men det viktigaste är att jag måste besöka optikern här i Kirkenes. Jag tog nämligen med mig fel förpackning med endags linser och kommer om 9 dagar ha slut på dem. Så jag hoppas att de har min “modell” här lokalt. Det kanske även blir att bada lite, då jag känner att vissa delar av kroppen skulle må bra av att ligga i en bubbelpool en timme eller två.