Lite ledigt

Låt oss börja med en bild jag tog idag.

Moonlit Kirkenes

Denna vy hade vi idag från verket. Tittar man noga på bilden så ser man att jag fortfarande inte lyckas ta nattbilder utan att det skakar väldigt mycket. Men av alla försök jag gjort är jag faktiskt ganska stolt över denna… Bara att fortsätta att ta bilder helt enkelt.

Idag blev en “kort dag”, då jag gick hem redan halv tre. Var helt död i skallen och behövde sömn och som tur är så har jag fått tillåtelse att gå hem när jag behöver det då min chef inte vill att jag skall jobba hela dagar, varje dag under min långa rotation här. Han blev nästan glad över att jag faktiskt tog lite ledigt. Och så här efter några timmars extra sömn, så behövdes det verkligen. Det har på något sätt blivit inte mindre än 40 övertidstimmar på endast 10 dagar. Liiite mycket även för mig. Men imorgon är en ny dag, och då är jag mera utvilad.

I övrigt så har jag tappat all relation till vad det är för datum och dag. Behöver påminna mig själv lite då och då att det faktiskt är julafton på fredag…. Men just nu är det bara ett datum som kommer att stå på en rapport och en dag då vi skall producera X ton med Y kvalitet. Så vi får se hur mycket julstämning det faktiskt blir för min del.

1 comment

    • M.palo on December 22, 2010 at 13:11

    Riktigt snygg bild, fortsätt ta bilder och testa. Det kan vara svårt att få bilder som inte skakar när det är mörkt men med träning blir det säkert bättre… 🙂

Comments have been disabled.