Snabbt går det

Som vanligt går dagarna på tok för snabbt och nu är det helg igen. Nog för att det var helg när jag började denna rotation, men ändå. Börjar komma in i ett bra tempo nu med jobbet, och den lilla fördelen är att jag nu inte måste börja avsluta projekten om endast någon dag utan kan fullfölja OCH följa upp hur det går.

Fick byta rum igår då badrumsfläkten var ordentligt sönder, till rummet mitt emot. Så nu är allting spegelvänt mot hur det var tidigare och känns väldigt väldigt konstigt. Dock är jag glad över att inte ha fönstret mot parkeringen längre så det kan slippa in avgaser från tomgångskörning (motorvärmare finns inte här) och turerna med bilar som åker förbi hela natten.

Helgen kommer annars att bli en väldigt intressant sådan, då jag har ett stort antal projekt på gång. Samt de projekt som jag fått “tilldelat” av min chef att göra nu i helgen. Främst är det faktiskt att läsa i manualen till våra knusar, men även att gå igenom de prov som vi tar regelbundet. Och ungefär 100 andra saker som jag måste hålla koll på då jag är den enda “kontorsråttan” som jobbar på lördag och söndag.

Jag har dock sagt det tidigare, och det tåls att säga igen. Det är skönt att något händer hela tiden så dagarna går väldigt fort.