På det igen

Det verkar som att de har kommit på mig från den stora administrationsbyggnaden, och den övertid som jag jobbar nu under de två veckor jag skall täcka för V så måste jag ta ut den som ledighet. Så två veckors övertid är fyra veckors ledighet som jag skall plocka ut någon gång i vår. Plus att under de dagarna som jag är här, “måste” jag ta ledigt några och bara ligga och ta det lugnt. Något som känns väldigt konstigt. Så det blir kanske att utforska staden lite mera.

Ikväll skall jag dock på en liten tur, då jag skall iväg och simma. Slutade redan kl 17 idag, vilket bara det känns hur mysko som helst. Det positiva som kommer att komma från träningen lär ju dock försvinna senare ikväll, då jag tydligen för några veckor sedan sade att jag skulle med på julbordet med det skift som har brytskift idag. Så ytterligare ett norskt julbord. Jag bara hör hur vågen skriker på mig av smärta… Men nu vet jag hur allt smakar, så man kanske kan vara lite mer restriktiv i hur mycket man äter.