Nedräkningen har börjat

Aktiverade åter igen den “nedräknare” jag har till höger. Så här i juletider kan man tro att den räknar ner till julafton eller nyår, men då tror man fel. Den räknar helt enkelt ner till när jag hoppar på flygplanet härifrån och återvänder till Sverige.

Som första dag på jobbet har det faktiskt varit relativt lugnt. Fick ordnat en massa småsaker som har legat lite väl länge, och även titta igenom vad som har hänt de senaste 10 dagarna. Lite kaos har det varit, men vad vore livet utan det? Ikväll blir det inte så mycket annat att göra. Smurfa runt lite på nätet och sedan sova. Känner att jag behöver en rejäl natt sömn för att få ordning på min trötthet som inte riktigt försvunnit.

Det stormar nått så in i h-vete här just nu. En faktiskt riktig storm med vindar upp mot 15-18 m/s. Storm börjar vid 13 m/s. Och den river upp den “snön”(mer som hagel) som ligger på marken och skickar den i full fart mot saker och ting. Som mitt ansikte när jag gick hem, vilket var en intressant upplevelse. Har aldrig tidigare fått näsa och kinder sandblästrade. Inte att rekommendera kan jag säga.