Tiden går snabbt

Tyckte att det var nyss som man kom hem, och om endast några få dagar till så bär det av för min väldigt långa rotation på fem och en halv vecka. Det blir oftast väldigt mycket man hittar på den första veckan hemma, och denna är inget undantag.

I torsdags så var det “shoppingdags”. Hämtade ut min nya telefon, en HTC Desire Z, som jag nu har börjat bli kompis med. Bara att låsa/låsa upp skärmen tog 1 timme att förstå korrekt. Har börjat installera lite diverse saker på den, och ringt några samtal. Fortfarande mycket kvar att göra, men jag lär mig. Det bar även iväg till Lundbäcks för att hämta min nya kontorsstol. Lite dyrare än vad jag hade tänkt mig, men jag är nu i efterhand glad att jag lade ner de pengarna på den. Den är väldigt skön att sitta i. Där emellan så var jag inne och hämtade ut mina två nya glasögon. Även dessa är jag extremt nöjda med. Fick ju det andra paret för 600kr, även om det första var liiite dyrt.

Lördagen så bakades det nått riktigt mycket och umgicks massor. Det går att skriva i evigheter om det, men jag lämnar det till ett framtida inlägg. Kanske.

Söndags så var det visning på en lägenhet, och imorgon onsdag så drar budgivningen igång. Och denna gång skall jag vara med på den. Gillade verkligen den lägenheten. Får bara hoppas att budgivningen inte drar iväg på tok för mycket, då jag faktiskt har en gräns som jag inte vill passera när det gäller pris.

Idag blir det dock att slappa så mycket det bara går.