Hemma i lugnet igen

Efter vad som endast kan beskrivas som den hårdaste två veckors perioden med jobb någonsin (inkl Kåren och LARV) så har jag nu varit hemma i lugn och ro i en hel dag. Tyvärr blir det inte lika länge som vanligt denna gång med endast 8 dagar hemma. Så här dags nästa vecka sitter jag i taxin på väg till flygplatsen för att starta min  fem och en halv vecka långa rotation i Kirkenes. Kommer att bli rejält tufft känner jag.

Idag så är det massiva förberedelser inför morgondagens årliga julstök. Det skall handlas, städas och allt annat som hör julen till. Dock blir det inte någon julpyntning i år då jag som sagt åker om en vecka och är inte tillbaka förrän i mitten av januari. Delar av mitt julpynt kommer dock att lånas ut, så man kan väl säga att jag är med på en liten del av julpyntandet som sker i sverige när jag är i norge.