Halvvägs

Ett tag sedan jag skev något här. Jag lever i alla fall… (fast bara precis). Det har varit så extremt mycket att göra och jag har inte fått en lugn stund. Det är ju roligt på ett sätt då dagarna går extremt fort och det är ju tur att jag gillar mitt jobb som gör att dagarna går ännu fortare. Men där på kvällen runt 17-18 så är det ett väldigt trött skalle som skall försöka räkna på halter och fuktighet.

Ser lite fram emot att komma hem nu, då min nya telefon är på väg mot Luleå och min nya fina kontorsstol som jag skall hämta ut när jag kommer hem. Får se om Play har fått tummen ur och skickar det som jag beställde i september snart. Annars så kommer jag inte att kunna få tag i det förrän i januari. Typ 4-5 månader efter jag beställde saker som fanns i lager…

Så det är väldigt mycket som lockar hemåt, även om det endast blir att vara hemma i 8 dagar innan jag far till Kirkenes igen för att jobba fram till den 19:e Januari. Troligtvis så kommer jag även att behöva plocka ut min övertid som ledighet, något som V gör nu och han får totalt 2 månader ledigt innan han “får” komma tillbaka.