Ikapp med sömn

Det tog två dagar, men nu känns det som att jag har fått tillbaka den sömn som jag har saknat de senaste 1o dagarna. Precis i tid för att snart åka iväg på ytterligare en rotation till Kirkenes. Så vad gör man när det inte går att spontant somna i soffan? Jo man beger sig ut på äventyr.

I detta fall gick äventyret till Luleå centrum för att gå på en lägenhetsvisning, och så här i efterhand kan jag säga att mina farhågor besannades och jag gillade inte alls lägenheten. Den var charmig på sitt sätt, men så trång och så liten att det knappt gick att röra sig i den även om man var nästan ensam. Lagom till jag gick så kom då en rejäl hord med människor, så det var bra tajmat tycker jag.

Sen blev det att spankulera runt lite på stan och ta bilder, för jag har fått låna M’s “överblivna” systemkamera så nu kan det tas ordentliga kvalitetsbilder. Än så länge har det mest blivit foton på min fot och den typen av exalterade motiv, men två foton blev i mitt tyckte helt okej. Det första på mina omplanterade blommor, och det andra på Norrbottensteatern inne i stan. Sist ett foto hur mitt väldigt nördiga skrivbord ser ut just nu…

Mina nya krukor

Norrbottensteatern i snö

Nörd? Jag? Inte då....