Stooooor

Hemma igen och redan har en massa saker blivit gjorda, och en massa småäventyr genomförda.

Till att börja med så träffade jag “min” E och hennes dotter M. Väldigt liten söt unge det där, och tillsammans med S&M’s småttingar så har det blivit en hel del lek de senaste 48 timmarna. Lite uttömmande, men ack så roligt. Ännu har det inte blivit att äta hemma, men inte för att jag klagar för det har varit väldigt god mat som har lagats gemensamt. Och det är faktiskt lite roligare än att göra det själv, även om det är något som jag ser fram emot att faktiskt helt kunna bestämma vad det blir för mat.

Idag var det förutom spel och mat dags för denna omgångs “shopping”. Det började hos optikern, där jag fick klart med att mina nya linser fungerar väldigt bra samtidigt som jag tittade ut två par nya glasögon. Två för att man kan köpa två till priset av ett, så varför inte skaffa dem båda. Problemet i det hela var ju naturligtvis att jag tyckte att de två dyraste var de som passade bäst. Så är det tyvärr oftast, dock så blir det att fundera på det ett tag till innan jag “slår till”. Sen bar det av mot Grafit och där hade jag maximal tur med att skärmen som jag hade beställt precis anlänt, så det blev att betala den (något som sved till i plånboken) fast jag är extremt nöjd. Så numera ser det ut så här på mitt kontor.

Hemmakontoret

Notera att webbläsarfönstret som är öppet och ser väldigt litet ut, är om det skulle visats på min bärbara’s skärm maximerat. Så det är helt enkelt “a big ass screen” 😀