Hemma

Så är jag äntligen hemma igen och tar det lugnt i soffan ett tag med lite TV-serier. Det är faktiskt lite konstigt att när jag väl jobbar så saknar jag inte saker som att sitta i soffan och hålla på i köket, fast när jag väl är hemma igen så är det hur trevligt som helst. Tror faktiskt att jag uppskattar det mera nu, vilket är väldigt trevligt.

Den närmaste tiden så lär det inte bli så mycket sittande i min egen soffa, som att sitta i S&M’s soffa då de har fint besök söderifrån. Det skall spelas spel, tittas på formel 1 och säkert en massa saker till som ännu inte har formulerats som planer. En sak är dock säker, det kommer att bli extremt roligt.

En sak som dock inte skall missas är min träning. Idag har jag ännu inte kommit iväg, men det bär snart av till gymmet för ett rejält styrkepass och om mina ben hänger med så skall det även bli 5 km jogg på löpbandet. Sen får vi se vad vågen säger på lördag, men rent instinktivt så tror jag att jag ligger lite bättre till denna gång än förra. Men jag kommer att vara väldigt glad om det bara har legat stilla de senaste 3 veckorna.