Fääääädig

Då var man färdig för denna omgång. Eller i alla fall enligt schemat, då jag fortfarande har dagsrapport, veckorapport, två möten och lite annat dret som måste fixas imorgon. Bra går det i alla fall och det rullar på som bara den. Fast just nu längtar jag faktiskt hem till min egen säng och min egen lägenhet och till förhoppningsvis alla paket med filmer, serier och annat roligt som har blivit beställt. En sak som dock blivit lättare är att jag inte är lika trött på kvällarna längre, utan att det har blivit en lite er naturlig dygnsrytm. Så man vaknar lite piggare än tidigare och kan hålla sig vaken till kl 21 utan större bekymmer.

Vad som händer de första dagarna vet jag ännu inte, men jag kan väl nästan garantera att E från småland tillsammans med sin lilla M kommer att vara en del av det.