Snart november

Inom kort så är det en ny månad, och då det är sista helgen i oktober så skall ju klockan vridas tillbaka. Något i alla fall jag är väldigt glad över, då jag endast fick 4 timmars sömn den senaste natten så nu har man chansen att ta igen lite.

Snön har som sagt kommit, och med den kylan. När det väl blir kallt i Kirkenes så blir det rejält kallt. Just nu ligger vi nog på -15 som högsta temperatur på dagarna, och det sjunker så sakteliga nedåt på natten. Vid nästa rotation så kommer tjocksockarna att följa med och andra saker jag kan komma på som hjälper till att hålla en varm.

Imorgon så är det annars dags att åter igen skriva en månadsrapport och den större delen av dagen kommer troligen att innebära att skaffa fram en mängd med data så jag kan lämna in den på måndag. Det tråkiga är att nu när man verkligen har kommit igång så har jag i princip endast 3 arbetsdagar kvar på denna rotationen, men roliga saker väntar på mig hemma i Luleå…