Var tar tiden vägen?

Jag vet inte vad som händer, men helt plötsligt så har det gått en vecka och jag har endast en vecka kvar tills det skall åkas hem igen. Tiden försvinner oerhört fort här uppe när man jobbar, och speciellt när det händer saker i verket. Då hinner man inte sitta ner i lugn och ro i ens fem minuter. Idag åt jag t.ex. lunch kl 15:30. Sådär 10 timmar efter att jag hade ätit frukost.

Imorgon är annars en stor rapport dag, och jag måste börja förbereda rapporten inför månadsskiftet som jag håller på att skriva om. Hade hoppas att den skulle vara klar att använda redan idag, men saker händer och så hinner man helt plötsligt inte. Får se om jag har tid imorgon att få det fixat.

2 comments

  • Stina on October 26, 2010 at 21:33

  Å snart kommer E o M…räkna inte med att det blir mkt långsammare tempo när du kommer hem, här planeras det spelkvällar o restaurangbesök där du ska vara med! =)

  • Linus on October 27, 2010 at 20:07
   Author

  Det känns ju bra att ni redan har planerat upp hela min ledighet, så slipper jag tänka på det 😉

Comments have been disabled.