Nu rullar det på

Efter några hektiska dagar med väldigt långa kvällar och väldigt lite sömn mellan när man kom i säng och skulle upp igen så verkar det gå stabilt på jobbet nu. Ta i trä… Jobbade min hitintills längsta dag igår som startade kl 05:30 och slutade kl 23:00, vilket kanske kan förklara den lätta huvudvärk jag har efter dagens 13 timmars omgång. Det är nog lite brist på sömn som jag lider av. Så ikväll blir det inte att sitta uppe länge alls.

Denna omgång är jag faktiskt väldigt nöjd med min packning som jag tog med till Kirkenes, då jag inte har en enda sak för mycket med mig. Precis lagom, som det skall vara. Detta innebär ju även att jag inte har kameran med mig, men det hindrar ju det inte från att det tas bilder på andra sätt. Nathan (min “chef”) tog denna bild på mig när jag efter mycket slit fick upp en cyklon som var tätt.

Jag i arbetskläder och lite till...

Att jag hade blivit varnad att inte så där jag stod hindrade inte mig, så nu har jag lärt mig en läxa. Stå inte där ett rör mynnar ut när du öppnar ventilen till detta rör. Notera sprejmönstret bakom min vänstra arm som är ungefär 5 meter bort, så kan ni gissa hur kraftigt det var jag blev dränkt…

1 comment

    • MrCrazy on October 25, 2010 at 11:45

    tycker att bilden blev grymt ball… du måste offra dig för konsten. Inte för att det är därför du är där men ändå.

Comments have been disabled.