Snart på gång igen

Då är det bara 24 timmar kvar innan det långa pendlandet tar vid för att kunna jobba. Två veckors ledighet gick väldigt fort. Det är precis jag har vant mig vid att ta det väldigt lugnt och slappa maximalt med långa sovmornar. På torsdag är det slut med sådana, för då är det väckning kl 04:30 som senast. Dock skall det faktiskt bli skönt att komma tillbaka till jobbet igen så man känner att man förtjänar lönen. Plus att det är väldigt roligt.

Igår så spenderades det en massa pengar, rent teoretiskt i alla fall. Beställningar för lite mer än 20.000kr lades på hela 3 saker, där det viktigaste (för mig) är min nya kontorsstol så jag kan ersätta den något trasiga som jag har just nu. De övriga två var min nya telefon(en HTC Desire Z) och en extern skärm till min Macbook Pro så det blir lite trevligare att sitta vid skrivbordet och jobba. Eller spela Starcraft 2… Dock kommer troligen inget att kunna levereras förrän i slutet av november, så det är ett tag till innan jag får se och använda det.

Idag är det annars en ren förberedelsedag inför resandet. Kläder skall tvättas, toaletten städas, jaga dammtussar med slangdraken och så vidare.