Vägning vecka 41

  • BMI: 33.74 (33.90)
  • Vikt: 104.5 kg (105.0 kg)
  • Wii ålder: 38 år (29 – 30 – 33)

Så det gick minus ett halvt kilo bara jag kom hem och fick det lite lugnare omkring mig. Åldern däremot blev visst liiite högre, fast det är mest för skoj skull som jag gör de testerna. Balansen som sådan är annars generellt bra enligt mig.

Två dagar med lugn och ro hemma har gjort underverk med snuva, hosta och allt sådant som blossade upp när jag landade i Luleå för lite mer än en vecka sedan. Tror jag skall försöka ta de två första dagarna i Luleå nästa gång till att just vila ut i lugn och ro, för det sliter nog mer på kroppen än vad man tror med 13 timmars jobb + flygresan. I alla fall till kroppen blir lite mer van vid det.

Sedan så har det hänt igen. Någon har brutit sig in i mitt förråd, och denna gång så tog de två gamla jackor som jag hade hängande där. Inte för att jag skulle använda dem igen, då jag har nog med jackor. Det är dock mest störigt att jag nu åter igen (detta är typ 10:e gången) måste gå ner till Lulebo och åter igen be dem sätta in en “riktig” dörr till mitt förråd som man inte kan ta sig förbi med en enkel stjärnmejsel.