Lång frukost

Idag så har det blivit en rejält lång frukost. Mer bestämt en klassisk skånsk kavrings frukost med alla tillbehör, och denna gång med B&A på besök. Narturligtvis var även lilla D med, dock så hade han annan mat att tillgå. Gott som få var det iaf med en massa skitsnack om både dittan och dattan så man nu är lite hes i halsen.

För det är en sak som har tagit en liten smäll efter resan hem, halsen. Luften är bra mycket torrare här än i Kirkenes, så läpparna började direkt att spricka och halsen känns som ett sandpapper mellan varven. Men det är bara att dricka lite te så går det mesta över och blir smidigt igen.

Kvällen skall tillbringas med att se Singapores F1 lopp med M, och så får vi se vad annat som kanske hittas på.

Nu sitter jag även och förbereder morgondagens inlägg, då jag skall lägga upp en massa bilder från Kirkenes och verket som jag har tagit under mina dagar där.