Vaken tidigt

Som väntat så vaknade jag väldigt tidigt. Men efter lite lätt surfande så gick jag upp och påbörjade genomförandet av den utmaning som blev uttalad här i bloggen, nybakat till S&M kl 07:00. Och med nybakade frukostbullar (30 minuter efter de kom ut ur ugnen) så ringde jag på ytterdörren.

Till att börja med så när jag kom hem igår så hittade jag chokladmjölk, godis, jäst, smör och en burk med vita bönor i kylskåpet. En present från fam. P. Chokladmjölken försvann väldig snabbt, och sedan blev det faktiskt en tur till slemmis då det hade kommit ett paket från Ellos, ett från pappa och ett från Crumpler med min nya fina axelremsväska. Lite dyr kanske, men samtidigt så ville jag ha en väska som var gjord för att vara en väska och inte en reklampryl. Så här ser den ut förresten.

Crumpler 15 seater

Än så länge har jag mest lekt med den, men det känns som ett väldigt bra köp faktiskt.

Det är dock väldigt skönt att vara ledig och det är mycket man vill göra direkt. Får försöka komma ihåg att jag har hela två veckor på mig med att göra saker. Idag blir det dock F1 tittande, samt lite mat hos S&M. Imorgon så är det lunch hos B&A, då jag får se lilla D för första gången, samt ett besök till optikern som potentiellt kan bli väldigt dyrt. Jag har planer nämligen, och inte billiga sådana…