Trötter…

Det börjar ta lite på krafterna nu när hemresan kommer allt närmare. Fast turligt nog så har jag faktiskt hunnit med det mest kritiska som jag ville bli klar med. Om ni fortfarande tror att jag går någon form av introduktion, så hade ni helt fel. Den var slut för flera månader sedan… Det är så det känns i alla fall. Allt som allt så har jag 4 dagar kvar att arbeta och en 5:e för att endast göra morgonrapporterna och sedan kan jag förbereda mig för flyget hem.

Lyckades även smälla till vänster knä så där lite smått så nu har jag ont i det om jag vänder mig för fort. Men det går väl över tills imorgon, annars så blir det att planera in ett besök i ett badhus där de har varmt vatten och gärna en bubbelpool.

Ikväll blir det förhoppningsvis att somna lite tidigare än vad jag har gjort de senaste två dagarna då jag har tvättat kläder, och det är inte direkt snabba tvättmaskiner eller torktumlare som finns att tillgå.