Daaaaaaah!!!

Dagen började relativt lugnt idag, men sen tog det fart så in i h-vete. Just idag så skulle det köras commissioning på en hög med nya siktar. Helt enkelt köra igång dem för första gången och knyta in dem i kontrollsystemet. Idén var sund och förhoppningarna stora. Sen blev inget som det var tänkt. Har vid vissa tillfällen sprungit som en skållad kanin mellan kontrollrummet och underloppet på den förtjockare vi har för avfallet. Det är en sträcka på närmare 500m i längd (enkel väg) och runt 50m i höjdskillnad så har varit en massa trappsteg idag.

Dock så han jag ner och få mat idag, och direkt så märks det att vi har en ny kock som lagar mat. Nybakat bröd i morse. Faktiskt extremt god och lagad mat till middag och det eminenta salladsbordet är tillbaka. Vad den tidigare kocken gjorde var i grunden att värma färdiglagade saker från frysen, och hur han konstant misslyckades med det vill jag inte ens veta.

Ikväll blir det dock att tvätta igen, för idag så använde jag min sista rena t-shirt. Men som tur är, när jag kommer hem till Luleå igen så ligget det 10 splitter nya t-shirtar som kan användas att dryga ut förrådet med. Är man ute i verket och springer och jobbar så går det minst 3 t-shirtar per dag…

4 comments

Skip to comment form

  • MrCrazy on September 29, 2010 at 23:18

  och du klagade på att du inte fick träna något.. hehe…

  • Linus on September 30, 2010 at 18:48
   Author

  Jupp. Se så fel jag hade. Idag har det dessutom blivit extra mycket springande…

  • Stina on September 30, 2010 at 18:52

  Men nu är det mindre än en vecka kvar! Nedräkning på högnivå!

  • MrCrazy on September 30, 2010 at 19:17

  vadå nedräkning på högnivå?
  det är väl inte så klurigt att räkna ut hur lång tid det tar innan han kommer hem.

Comments have been disabled.