Inne på upploppet

Imorgon så börjar den första dagen på min sista vecka. I alla fall för denna omgången här i Kirkenes, då det börjar en till i mitten av oktober. Det känns inte som att man jobbar, då man inte gör något annat än att vara på verket. Det är nästan som att det har blivit en livsstil och inte någon definierad “jobbtid” mot “fritid”. Bara ikväll när jag skriver detta så har jag precis fått i mig lite mackor då jag missade middagen, skall snart duscha och sen bär det av mot sängen. Så “fritiden” ikväll bestod av att skriva detta inlägg…

Nog för att tiderna säkert kommer att följa med mig hem, med uppstigning kl 04:00 så har jag kommit på en sak som är nästan sju resor värre. På tre veckor nu har jag inte lagat mat en enda gång. Jag har inte ens satt min fot i ett kök. Det om något kommer att bli en lätt kalldusch gissar jag. Men nu skall det sovas, för imorgon har jag 4 saker inbokade på samma tid mellan kl 06:00 till kl 11:00. Så det kommer att bli en något stressig dag.