Dagarna försvinner snabbt

Nu har jag varit här på plats i Kirkenes i 17 dagar och har endast 11 st kvar tills jag åker hem till Luleå igen. Just nu känns det som att det kommer att bli en enorm omställning från att gå upp kl 04:30 till att kunna sova hela vägen till kl 6-7. För de som är observanta så går jag upp ännu tidigare, och klockan ringer 04:00 numera. Vill vara på jobbet senast 05:30, så man kan få lite lätt status från operatörerna som går av sitt nattskift.

Något jag faktiskt ser fram emot är att kolla min vikt på lördagen efter jag har kommit hem igen. Det kan vara precis vad som helst just nu känner jag, då jag inte har någon som helst koll på vad som händer på den fronten.

3 comments

  • Stina on September 27, 2010 at 16:33

  Härligt att höra att du kommer att vara vaken så tidigt! Kommer du över m nybakt då vid 7 då när vi äter frukost m tjejerna? 😉

  • Linus on September 27, 2010 at 18:40
   Author

  Utmana mig inte, för rätt vad det är så står jag där och ringer på 😀 Eller som Barny Stinson i HIMYM skulle ha sagt: “Challange Accepted”…

  • Stina on September 30, 2010 at 18:51

  Du är så välkommen! Vi bjuder på te! 😉

Comments have been disabled.