Första riktiga arbetsdagen

Idag så hände det. Jag började min absolut första riktiga arbetsdag utan att vara under upplärning. Dock så har jag mycket kvar att lära mig om verket, men det börjar smidas planer för framtida undersökningar etc. Och på den fronten finns det massor att göra, då mycket inte är gjort än så länge. Måste dock vänta med en hel del tills jag kommer hem och kan skumma igenom den litteratur jag faktiskt har sparat.

I måndags(med mitt väldigt “kryptiska meddelande) så var jag ute med dagsskiftet som hade vändskift och skulle börja jobba natt. Något som gjorde att de hade 24 timmar ledigt och det behövde firas. Det blev pizza enligt Norsk modell och med det så slank det ner totalt 3 stora och en shot med sambuca. Då det var väldigt länge sedan jag drack, lite mat i magen och avsaknaden av en massa vatten i kroppen så blev det väldigt snurrigt väldigt snabbt. Överlevde gjorde jag dock, och det var väldigt roligt. Mindre roligt på tisdagen när klockan ringde 04:30…