Idag är det…

…lördag enligt klockan och almanackan. Men för mig är det bara ytterligare en kväll inför en ny arbetsdag imorgon, och de bara rullar på utan att man märker det.

Jag har faktiskt börjat komma in i en rätt bra rutin just nu när det gäller det mesta. En stor puckel att komma över har varit hur mathållningen skall fungera, och nu har jag faktiskt gett in för den norska modellen. Det är norska mackor till lunch och varm mat på kvällen. En stor fördel att vara här är att jag har ätit mera fisk som mat de senaste 11 dagarna än vad jag har gjort det senaste året. Även om vår kock just nu inte är den bästa. Det sägs ju att man skall laga mat med kärlek, men denna man lagar mat med hat…

Varje morgon möts jag dock av ca 15 medlemmar av “självmordspatrullen” och de verkar misslyckas i sitt mål varje dag. Jag pratar om de sniglar som varje morgon har satt full fart ut på en väg som inom kort kommer att trafikeras väldigt väl av tung trafik.

2 comments

  • Mike on September 19, 2010 at 09:18

  Vad sägs om att kolla F1 när du är tillbaka? Du kan kolla kvalet under dagen så tar vi loppet på kvället…

  • Linus on September 19, 2010 at 19:22
   Author

  Det låter som en utmärkt ide.

Comments have been disabled.