Inte helt säker…

…på vilken dag det är. Då man är på arbetet i princip hela sin vakna tid så har det blivit något förvirrat med hur många dagar jag har varit här, vilken veckodag det är och så vidare. Vilket datum det är har jag full koll på, för det finns fasta produktionsmål på specifika dagar. På allt annat då flyter dagarna mest samman så att det snart är helg för alla som jobbar normalt har absolut ingen påverkan på hur min dagliga rutin är.

Just nu så är det väckning av klocka runt 04:50, frukost och göra lunchmat till kl 05:40, på plats kl 05:50 för att starta jobb. Sen jobbar man hela dagen med massor med saker och 18 så börjar jag dra mig mot baracken, duschad och klar till 18:20, middag i 20 minuter och sedan “ledigt” till kl 21 då det måste sovas. Så lite till ingen fritid att ens hinna med att kolla mailen, läsa nyheter eller något sånt.

Men idag så var det en stor framgång. Jag har från idag helt klart med alla elektronik prylar som behövdes, dvs telefon, epost och dator. Och vi efter lite subtilt tryckande så fick jag även till ett rejält kontorsstäd tillsammans med lite lätt organisation. En liten fördel man har med sig från att ha jobbat som kapten 😀