Skrämmande utveckling

Idag så hände det. Det som jag inte trodde skulle hända på många många dagar, men tydligen så är 7 dagar på nytt arbete i Norge tillräckligt för att jag skall börja sluta använda ett svenskt ord och istället ersätta det med ett norskt. Det roliga i kråksången är jag faktiskt kom på det, dock inte innan jag hade sagt det. Så jag håller helt enkelt på att bli norsk… Jobbigt värre…

Nu har även förkylningen släppt ordentligt och jag är inte lika trött på kvällen som jag har varit den senaste veckan. Något som för mig osökt vidare att nu har jag varit i Norge i 7 dagar och har 21 dagar kvar innan det blir hemresa. Det går snabbare än vad jag trodde, och idag så har jag känt att jag faktiskt har jobbat och inte bara svarat på frågor utan även “gett order” till operatörerna. På ett snällt sätt dock…

3 comments

  • MrCrazy on September 16, 2010 at 12:32

  och den stor frågan är… vilket ord? Brusefotölj? Tallefjant? Guleböj? Brus?

  • Linus on September 16, 2010 at 18:40
   Author

  Nope. Nått så enkelt som Pröve (dvs prov…)

  • MrCrazy on September 16, 2010 at 19:43

  bah! det är väl inget… det låter lite som du hade sagt det på skånska… och jag lyssnade på musik… och vi stod vid en motorväg.
  Håll ut!!! you can do it! hehe.

Comments have been disabled.