Ingen TV-måndag för mig

Detta är den första kvällen av många som det är jag som inte kan komma på en TV-måndag och se CSI. Måste ju veta vad som händer där, för det är livsviktigt. Inte typ att någon dör i början, det följes av en twist, några frågetecken och en bekännelse från boven. De följer absolut inte det “schemat” alls….

Fick idag min e-post adress och även min inloggning. Fick även min arbetsmobil idag, men var tvungen att lämna tillbaka den då den inte kunde laddas av någon outgrundlig anledning. Annars så flyter arbetet på bra just nu, och jag börjar bli varm i kläderna så att säga. Det är fortfarande mycket kvar att hämta in, men jag har lite mer än 3 veckor kvar innan jag behöver klara mig själv. Hur själv man nu kan bli här uppe där alla arbetar, sover och äter tätt tillsammans. Vilket nog även är anledningen till att jag har gått med en fruktansvärd förkylning/hosta/huvudvärk sedan första dagen. Dock så har den börjat släppa nu.